ClickCease

Vloerenlegger gezocht?

rating (8 beoordelingen)
Geen huis of kantoor is compleet zonder een smaakvolle vloer. Maak vandaag nog een afspraak en laat een vloerenlegger laminaat, parket, pvc of houten vloer leggen.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTarief vanaf € 62,50 p/uur
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een vloerenlegger boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een vloerenlegger met de beste beoordelingen.

8 beoordelingen vloerenleggers

Klanten beoordelen onze vloerenlegger gemiddeld met 4,8 uit 5 sterren.
vloerenlegger per uur
review
" "
uit Roosendaal
06-06-2024
vloerenlegger per uur
review
" "
uit Amsterdam
18-12-2023
vloerenlegger per uur
review
"Heel aardig en respectvol. Zou misschien iets meer..."Meer
uit 's-Gravenhage
29-10-2023
vloerenlegger per uur
review
"Ontzettend lieve man en serieus werk. Geleverd. Ee..."Meer
uit Ede
12-10-2023
vloerenlegger per uur
review
"Erg vriendelijk en deskundig"
uit Lent
03-08-2023
vloerenlegger per uur
review
"Een vakman."
uit Leiden
19-07-2023
vloerenlegger per uur
review
"Op tijd, vriendelijk."
uit Den Haag
02-06-2023
vloerenlegger per uur
review
" "
uit Berkel en Rodenrijs
24-11-2022

(Met spoed een) vloerenlegger nodig

Heb je een nieuwe vloer uitgezocht? Of kan je houten vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wat er ook aan je vloer moet gebeuren, een vloerenlegger via Klusup staat voor je klaar. Dankzij ons landelijk netwerk kunnen we je door heel Nederland van dienst zijn. Of je nu woont in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden of Vlissingen, eenvoudig een vloer leggen of opknappen kan overal. En mocht je midden in een verhuizing zitten, schakel dan onze spoedservice in. Er komt vandaag nog een vakman bij je langs om je nieuwe vloer te leggen.

Een bekwame voerenlegger vinden

Hoe vind je een bekwame vloerenlegger? Je kunt natuurlijk het internet doorspitten óf je kunt gewoon Klusup inschakelen. Klusup bespaart je een eindeloze zoektocht, want de beste vloerenlegger hebben wij al voor je geselecteerd. Na een uitgebreide screening houden we de aangesloten vloerenleggers goed in de gaten. Dat doen we door continu de reviews te monitoren. Zo kunnen we garanderen dat je goed en naar wens wordt geholpen.

Wat doet een vloerenlegger?

Een vloerenlegger legt voornamelijk vloeren van hout of met houtlook. Hij is dus de specialist die je inschakelt voor je parket, pvc of laminaat. Dankzij zijn ruime ervaring komt iedere vloer goed te liggen, ongeacht de wijze van bevestiging. Hij kan je vloer zwevend leggen, verlijmen of blind nagelen. Tevens beheerst hij de techniek om je vloer in een patroon te leggen, waaronder visgraat, mozaïek en Hongaarse punt.

Onderhoud

Niets in huis is bestand tegen de tand des tijds. Dat geldt dus ook voor je houten vloer. Na verloop van tijd krijg je bijvoorbeeld te maken met krassen, putjes of andere beschadigingen. Ook kan het parket gaan verkleuren. Een vloerenlegger kan niet alleen vloeren leggen, maar hij kan ook vloeren onderhouden. Door te schuren en daarna te lakken of oliën, geeft hij je oude vloer zijn glans terug. Deze vakman is ook in te schakelen als je een krakende vloer wilt verhelpen.

Wat kun je verwachten?

Een vloerenlegger legt je vloer strak en netjes. Deze vakman voert de klus van begin tot eind met de uiterste precisie uit, waarbij hij aandacht besteedt aan ieder detail. Afhankelijk van je wensen en de vloer die je kiest, verricht hij de volgende werkzaamheden:

Tarief

Een vloerenlegger vraagt een uurtarief van € 62,50 inclusief BTW. Bij spoed en in het weekend gaat het bedrag een stukje omhoog. Tijdens het maken van een afspraak tonen wij je per datum en tijd het geldende tarief.

Ook een vloerenlegger nodig?

Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, timmerman, tuinman of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
loading
×