ClickCease

Isolatiebedrijf gezocht?

rating (1 beoordelingen)
Een goed geïsoleerd huis bespaart je flink wat kosten op je maandelijkse energierekening. Maak vandaag nog een afspraak en laat een isolatiebedrijf je vloer, muren, dak, zolder, kruipruimte, garage, schuur of je gehele woning isoleren.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
 • spoedSpoed? Vandaag geholpen
 • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
 • klanten150.000+ klanten gingen je voor
 • beoordelingenTarief vanaf € 65,00 p/uur
 • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een isolatiebedrijf boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een isolatiebedrijf met de beste beoordelingen.

1 beoordelingen isolatiebedrijven

Klanten beoordelen onze isolatiebedrijf gemiddeld met 5 uit 5 sterren.
isolatiebedrijf per uur
review
"Professioneel en stipt. "
uit Wateringen
27-12-2022

Met spoed) een isolatiebedrijf nodig?

Heeft je huis moeite om koel of warm te blijven? Stijgt je energierekening als de buitentemperatuur daalt? Waait de wind zelfs in huis wanneer het buiten stormt? Het zijn allemaal tekenen dat je huis niet goed is geïsoleerd. Zonder isolatie verlies je warmte, comfort én geld. Houd de koud buiten en laat Klusup naar binnen. Via Klusup boek je eenvoudig een isolatiebedrijf dat jou kan helpen met welke isolatieklus dan ook.

Tarief isolatiebedrijf

Een isolatiebedrijf vraagt een uurtarief van € 65,- inclusief BTW. Bij spoed of in het weekend gaat het tarief een stukje omhoog. Tijdens het maken van een afspraak laten we per datum en tijdstip de geldende tarieven zien.

Wat kun je verwachten?

Een isolatiebedrijf werkt met bekwame en vriendelijke vakmannen die elke isolatieklus voor je kunnen uitvoeren. Ze zullen er alles aan doen om je huis zo goed mogelijk te isoleren. Indien je dat prettig vindt, kunnen ze tijdens een eerste afspraak je woning inspecteren om vervolgens advies uit te brengen over de juiste aanpak. Daarbij zal een isolatiebedrijf rekening houden met je wensen en je budget.

Wat doet een isolatiebedrijf?

Wat je ook geïsoleerd wilt hebben, de vakmannen kunnen iedere isolatieklus voor je klaren. Ze beschikken over de knowhow en het juiste gereedschap. Een isolatiebedrijf kan het volgende voor je isoleren:


 • Spouwmuur: Een isolatiebedrijf kan de spouw vullen met schuim, piepschuimbolletje, glas- of steenwol.
 • Muren: De vakmannen kunnen een geïsoleerde voorzetwand tegen de muur plaatsen.
 • Zolder: Je dakspanten worden gevuld met glas- of steenwol.
 • Dak: Een isolatiebedrijf kan zowel de binnenzijde als de buitenzijde van je dak isoleren. Het maakt daarbij niet uit of je een plat of schuin dak hebt.
 • Vloer: Je benedenvloer wordt vanuit de kruipruimte aan de onderzijde geïsoleerd.
 • Kruipruimte: Om vocht en kou tegen te houden, kunnen de vakmannen op de bodem van je kruipruimte isolatie aanbrengen.

Landelijk netwerk

Klusup beschikt over een landelijk netwerk van isolatiebedrijven die ruime ervaring hebben met het isoleren van woningen. Dankzij dat landelijk netwerk kunnen we je overal in Nederland van dienst zijn. Of je nu woont in Amsterdam, Zoetermeer, Breda, Enschede of Hindeloopen, de lokale vakmannen komen graag bij je langs. Het maakt de vakmannen niet uit wanneer je ze verwacht. Ze staan 7 dagen in de week tot je beschikking, dus ook op zaterdag en zondag.

Ook een isolatiebedrijf nodig?

Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, timmerman, vloerenlegger of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
loading
×