ClickCease

Gevelspecialist gezocht?

rating (24 beoordelingen)
De staat van je gevel bepaalt de aanblik van je woning. Maak vandaag nog een afspraak met een gevelreiniger en laat vakkundig je gevel zandstralen, biologisch of chemisch reinigen, stoomreinigen of schoonspuiten onder hoge druk.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
 • spoedSpoed? Vandaag geholpen
 • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
 • klanten150.000+ klanten gingen je voor
 • beoordelingenTarief vanaf € 65,00 p/uur
 • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een gevelspecialist boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een gevelspecialist met de beste beoordelingen.

24 beoordelingen gevelspecialisten

Klanten beoordelen onze gevelspecialist gemiddeld met 4,6 uit 5 sterren.
gevelspecialist per uur
review
"Kundig en erg vriendelijk"
uit Wateringen
06-05-2024
gevelspecialist per uur
review
"Heel vriendelijk en denkt fijn mee. Heel tevreden ..."Meer
uit Utrecht
17-10-2023
gevelspecialist per uur
review
"Snelle service, meedenkend, vriendelijk en secuur."
uit 's-Hertogenbosch
03-08-2023
gevelspecialist per uur
review
"Levert keurig werk, werkt netjes."
uit Vleuten
13-07-2023
gevelspecialist per uur
review
"Alles ziet er goed uit."
uit 's-Hertogenbosch
24-06-2023
gevelspecialist per uur
review
"prima"
uit Barendrecht
13-03-2023
gevelspecialist per uur
review
"Heeft de klus naar behoren gedaan pleegde goed ove..."Meer
uit Papendrecht
12-09-2022
gevelspecialist per uur
review
"Prima werk geleverd, fijn dat het op korte termijn..."Meer
uit Schagen
07-03-2022
gevelspecialist per uur
review
"Loodgieter heeft de lekkage hopelijk verholpen ......"Meer
uit Oostvoorne
23-12-2021
gevelspecialist per uur
review
"Er is nog geen werk geleverd, enkel en alleen opna..."Meer
uit Dussen
26-05-2021
gevelspecialist per uur
review
"Deze timmerman was perfect !!!"
uit Almere
24-05-2021
gevelspecialist per uur
review
"Outman Bilallal heeft klassewerk afgeleverd, in 1 ..."Meer
uit ZOETERMEER
20-05-2021
gevelspecialist per uur
review
"Een zeer vriendelijk, service gericht man. Meedenk..."Meer
uit Hilversum
30-04-2021
gevelspecialist per uur
review
"Kundige, vriendelijke klusupper die het werk snel ..."Meer
uit Utrecht
22-10-2020
gevelspecialist per uur
review
"Een heel aardige vent, dat zeker. Maar een klus op..."Meer
uit Koog aan de Zaan
30-04-2020
gevelspecialist per uur
review
"erg tevreden"
uit Geldrop
08-04-2020
gevelspecialist per uur
review
"Vakkundig en vriendelijk. Dit gold ook voor het te..."Meer
uit Almere
17-02-2020
gevelspecialist per uur
review
"goede voorlichting en vlotte werkwijze"
uit CASTRICUM
16-07-2019
gevelspecialist per uur
review
"Het werk werd goed en netjes uitgevoerd voor een r..."Meer
uit Almere
10-11-2018
gevelspecialist per uur
review
"Zeer goed"
uit Amsterdam
06-11-2018

(Met spoed) een gevelspecialist nodig?

Als je buitenmuren groen zijn door algen en mos, zwart zien van uitlaatgassen of witte vlekken heeft door zoutaanslag, dan is het tijd om je gevel te reinigen. Klusup beschikt over een landelijk netwerk van gevelreinigers die je kunnen helpen om de klus te klaren. Of je nu woont in Amsterdam, Enschede, Zoetermeer, Maastricht of Kerkdriel, via Klusup boek je eenvoudig een gevelreiniger bij jou in de buurt.

Hoe wordt je gevel vies?

De gevel van je woning wordt vanzelf vies. Dat proces is onafwendbaar. De uitstoot van auto’s en fabrieken laten je gevel verkleuren en het slechte weer zorgt voor de vorming van algen en mos. En als je langs de kust woont, doet de zoute lucht van het zeewater de rest.

Waarom je gevel reinigen?

Een gevel beschermt de binnenkant van je woning tegen het weer. Wanneer luchtverontreiniging, regen, algen, mossen en zout je gevel hebben aangetast, dreigen de buitenmuren hun vochtwerende werking te verliezen. Daarom is het belangrijk om regelmatig je gevel te reinigen. Tevens is een woning met een schone gevel aantrekkelijker dan een woning met een vuile gevel. Een fris ogende gevel maakt een goede eerste indruk, nodigt uit om naar binnen te gaan en zorgt voor een waardevermeerdering van je woning.

Waarom boek je een gevelspecialist?

Het is gemakkelijk en bekend hoe je de ramen lapt of de kozijnen verft, maar hoe moet je de gevel schoonmaken? Het reinigen van de buitenmuren is een lastige klus, die bovendien een aantal risico’s met zich meebrengen. Je kunt bijvoorbeeld van de ladder vallen, de voegen beschadigen of de bodem vervuilen met chemische middelen. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar huur een professionele gevelreiniger in. Een gevelreiniger beschik over de kennis en het juiste gereedschap om vakkundig je buitenmuur te reinigen.

Alle klussen

Iedere gevel vraagt om een andere aanpak. Of je nu een houten, stenen, betonnen of gestucte buitenmuur hebt, een gevelspecialist weet voor elke gevel een oplossing te vinden. Met de juiste techniek geeft hij je woning weer een frisse aanblik. Hij kan je gevel op de volgende manieren reinigen:


 • Zandstralen: Als je buitenmuur grondig gereinigd moet worden, kan een gevelreiniger de buitenmuren zandstralen. Zandstralen is een techniek waarbij een mengsel van zand en water met hoge druk op de gevel wordt gespoten. Omdat deze methode vrij agressief is, zal een gevelreiniger je gevel alleen zandstralen als de ondergrond daarvoor geschikt is.

 • Nevelstralen: Mochten de buitenmuren te poreus zijn om te kunnen zandstralen, dan is nevelstralen een goed alternatief. Bij nevelstralen wordt het mengsel van zand en water onder een lagere druk op de gevel gespoten. Hierdoor is het risico op beschadigingen minder groot.

 • Stoomreiniging: Het reinigen van de gevel met behulp van stoom is een optie als het vuil oppervlakkig is aangehecht. Deze methode wordt dan ook vaak toepast om mos of algen te verwijderen. De stoom wordt met een apparaat op een temperatuur van 140 graden aangebracht.

 • Reiniging op hoge druk: Een gevelspecialist kan je buitenmuren schoonmaken met een hogedrukspuit. Het apparaat beschikt over een uitschuifbare arm waardoor de gevelspecialist tot 10 meter hoog kan werken. Een steiger is dus niet nodig. De klus is dan ook snel geklaard.

 • Chemisch reinigen: Als zandstralen te drastisch is en andere methodes geen effect hebben, kan een gevelspecialist je gevel chemisch reinigen. Hij zal de klus met de grootste zorgvuldigheid uitvoeren. Dat betekent dat de chemicaliën in de juiste dosering worden aangebracht om schade aan de gevel te voorkomen. Tevens zal hij tijdens de reiniging het water opvangen, zodat er geen schadelijke stoffen in de bodem terechtkomen.

 • Biologisch reinigen: Mocht je de voorkeur geven aan een milieuvriendelijk alternatief, dan kun je de gevel laten reinigen met een schoonmaakmiddel op basis van enzymen of bacteriën. Houd er wel rekening mee dat een biologisch reinigingsmiddel minder effectief is dan een chemische variant.

 • Gevel impregneren: Na het reinigen van je gevel, kan een gevelspecialist je buitenmuur impregneren. Hij zal daarvoor een waterafstotende vloeistof aanbrengen. Hierdoor zal vuil minder goed aan de gevel hechten.hten.
 • Tarief gevelspecialist

  Een gevelspecialist vraagt een tarief van € 65,- per uur. Bij spoed of in het weekend gaat het tarief een stukje omhoog. Tijdens het maken van een afspraak laten we per dag en tijdstip de gelende tarieven zien.

  Ook een gevelspecialist nodig?

  Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, dakdekker, tuinman of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
  loading
  ×