ClickCease

Witgoedmonteur gezocht?

rating (7 beoordelingen)
Huishoudelijke apparaten maken het leven gemakkelijk, mits ze goed zijn aangesloten en functioneren. Maak nu een afspraak met een witgoedmonteur en laat vakkundig je wasmachine, vaatwasser, koelkast, droger of ander apparaat installeren of repareren.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTarief vanaf € 90,00 p/uur
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een witgoedmonteur boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een witgoedmonteur met de beste beoordelingen.

7 beoordelingen witgoedmonteurs

Klanten beoordelen onze witgoedmonteur gemiddeld met 5 uit 5 sterren.
Witgoedmonteur per uur
review
" "
uit Leidschendam
17-02-2024
Witgoedmonteur per uur
review
"Netjes en vakkundig gerepareerd."
uit 's-Gravenhage
15-11-2023
Witgoedmonteur per uur
review
"Vriendelijk en deskundig."
uit 's-Gravenhage
27-10-2023
Witgoedmonteur per uur
review
"Prima werk verricht."
uit Spijkenisse
08-05-2023
Witgoedmonteur per uur
review
"Thorough job done. Explained and fixed things with..."Meer
uit Almere
06-11-2022
Witgoedmonteur per uur
review
" "
uit Colmschate
24-10-2022
Witgoedmonteur per uur
review
" "
uit Haarlem
13-07-2022

Een witgoedmonteur nodig?

Waarom zou je zelf met een wasmachine, droger of vaatwasser aansluiten of repareren als een witgoedmonteur nooit ver bij je vandaan is? Of je nu woont in Amsterdam, Dordrecht, Arnhem, Breda of Pieterburen, via Klusup boek je overal in Nederland eenvoudig een witgoedmonteur. In slechts een paar klikken heb je een afspraak geregeld met een vakman bij jou in de buurt.

Spoedservice

In de wereld van vandaag met drukke agenda's waarbij de dagen van minuut tot minuut zijn gepland, is een leven zonder huishoudelijk apparatuur haast onmogelijk. Klusup begrijpt dan ook goed je frustratie als een apparaat het begeeft. Bij ons hoef je niet langs te wachten als je een wasmachine of vaatwasser te repareren hebt. Doe een beroep op onze spoedservice en je wordt vandaag nog geholpen.

Witgoed installeren

Een bekwame en vriendelijke witgoedmonteur kan ook allerlei huishoudelijke apparaten installeren. Als je een bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser of wasmachine hebt, dan is een vriendelijke en bekwame vakman je graag van dienst. Hij zal zijn kennis, gereedschap en spierballen gebruiken om de klus snel te klaren. Deze professional zet het apparaat zorgvuldig op de door jou gewenste plek, regelt de elektrische aansluiting, verzorgt de watertoevoer –en afvoer en test of alles werkt.

Witgoed repareren

Werkt je vaatwasser, droger of wasmachine niet zoals het zou moeten doen? Of je nu een ingebouwd of vrijstaand exemplaar hebt, een gloednieuw of niet meer leverbaar model, een witgoedmonteur staat klaar om je te helpen. Hij beschikt over het juiste gereedschap om het apparaat te repareren. Ongeacht het merk of type, zorgt een ervaren witgoedmonteur ervoor dat het apparaat weer draait zoals bedoeld.

Vakkundige witgoedmonteurs

Klusup is een online platform met een landelijk netwerk van verschillende soorten vakmannen. In ons bestand hebben we bijvoorbeeld klusjesmannen, schilders, loodgieters én natuurlijk witgoedmonteurs. Dat wij een online platform zijn, houdt niet in dat iedereen zich zomaar kan aansluiten. Integendeel, een geïnteresseerde wordt onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Hij moet aantonen klantvriendelijk, vakkundig en ervaren te zijn. Al deze zaken worden besproken tijdens een persoonlijk gesprek.


Mocht een witgoedmonteur uiteindelijk door ons zijn geselecteerd, dan houden we hem goed in de gaten. Via de beoordelingen controleren we continu de kwaliteit van zijn dienstverlening. Bij een gemiddelde score van vier uit vijf sterren is er niets aan de hand. Scoort hij lager, dan nemen we afscheid van hem. Zo kun je erop vertrouwen dat je via Klusup door een vakkundige witgoedmonteur wordt geholpen.

Tarief witgoedmonteur

Een witgoedmonteur vraagt een uurtarief van € 75,- inclusief BTW. In het weekend of bij spoed gaat het bedrag een stukje omhoog. Tijdens het maken van een afspraak laten we jou per dag en tijdstip het geldende tarief zijn.

Ook een witgoedmonteur nodig?

Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, timmerman, tuinman of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
loading
×