ClickCease

Stratenmaker gezocht?

rating (2 beoordelingen)
Bestrating in de tuin oogt ruimtelijk, vraagt weinig onderhoud en biedt extra zitplaatsen voor bezoek. Maak vandaag nog een afspraak en laat een stratenmaker je terras, oprit of tuinpad aanleggen.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
 • spoedSpoed? Vandaag geholpen
 • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
 • klanten150.000+ klanten gingen je voor
 • beoordelingenTarief vanaf € 59,00 p/uur
 • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een stratenmaker boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een stratenmaker met de beste beoordelingen.

2 beoordelingen stratenmakers

Klanten beoordelen onze stratenmaker gemiddeld met 5 uit 5 sterren.
stratenmaker per uur
review
"Prima werk geleverd!"
uit Almere
18-06-2024
stratenmaker per uur
review
"Mag vaker komen prima werk!"
uit Alkmaar
27-10-2022

(Met spoed een) stratenmaker nodig?

Waarom zou je zelf met stenen sjouwen als een stratenmaker slechts een paar straten verderop woont? Bespaar jezelf een pijnlijke rug en boek een stratenmaker bij jou in de buurt. Of je nu woont in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Tilburg of Delfzijl, via Klusup kun je eenvoudig je bestrating laten aanleggen. Onze aangesloten stratenmakers zijn 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook in het weekend. En mocht je vanavond een tuinfeestje willen geven, doe dan een beroep op onze spoedservice. Een stratenmaker komt vandaag bij je langs om je terras te betegelen.

Tarief stratenmaker

Een stratenmaker vraagt een uurtarief van € 59,- inclusief BTW. In het weekend of bij spoed gaat het tarief ietsjes omhoog. Tijdens het maken van een afspraak laten we per dag en tijdstip de geldende tarieven zien.

Waarom huur je een stratenmaker in?

Zelf bestrating legen is niet iets wat je zelf zou willen moeten doen. Het is zwaar werk waarbij heel wat komt kijken. Zo moet de tuin worden afgegraven en nieuwe grond worden gestort. Ook moet de drainage goed geregeld zijn, anders heb je te maken met een terras of oprit waar water op blijft staan. Ga dus niet zelf bestrating leggen, maar laat de klus over aan een professionele stratenmaker. Je weet dan zeker dat je bestrating strak komt te liggen en niet binnen de kortste keren zal verzakken.

Wat kan een stratenmaker?

Of je nu een terras, oprit of tuinpad wilt, een bekwame en vriendelijke stratenmaker kan de klus voor je klaren. Hoe klein of hoe groot je tuin ook is, deze vakman is je graag van dienst. Afhankelijk van je wensen en de staat van je tuin, voert een stratenmaker de volgende werkzaamheden voor je uit:


 • Grond afgraven: Een stratenmaker verwijdert de bomen, struiken, gras en bestaande bestrating. Daarna zal hij de grond tot een diepte van 15 centimeter afgraven.
 • Drainage aanleggen: Bij een groot terras, brede oprit of drassige bodem, kan een stratenmaker een afvoerput plaatsen zodat er geen water blijft staan.
 • Bodembedekker leggen: Om onkruid tussen de tegels of klinkers te voorkomen, kan een stratenmaker een gronddoek of tuinfolie leggen.
 • Ophoogzand storten en aandrukken: Nadat een stratenmaker ophoogzand heeft gestort, zal hij met een lat of trilmachine alles stevig aandrukken.
 • Bestrating aanleggen: Een stratenmaker kan zowel tegels als klinkers leggen. Het maakt hem niet uit of je bestrating in simpel blokverband of ingewikkeld sierpatroon.
 • Bestrating afwerken: De voegen worden netjes gevuld met zand. Indien nodig kan een stratenmaker enkele later dagen terugkeren om dit voor een tweede keer te doen.

Ook een stratenmaker nodig?

Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, timmerman, tuinman of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
loading
×