ClickCease

Slotenmaker gezocht?

rating (7 beoordelingen)
Een goed beveiligd huis kan niet zonder goed hang- en sluitwerk. Maak vandaag nog een afspraak en laat een slotenmaker vakkundig je sloten vervangen, cilindersloten of bijzetsloten plaatsen, dievenklauwen monteren, slim deurslot installeren of helpen bij een andere slotenklus.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
 • spoedSpoed? Vandaag geholpen
 • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
 • klanten150.000+ klanten gingen je voor
 • beoordelingenTarief vanaf € 72,50 p/uur
 • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een slotenmaker boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een slotenmaker met de beste beoordelingen.

7 beoordelingen slotenmakers

Klanten beoordelen onze slotenmaker gemiddeld met 5 uit 5 sterren.
Slotenmaker per uur
review
" "
uit Koog aan de Zaan
12-04-2024
Slotenmaker per uur
review
"Top vakmannen die blijven puzzelen totdat de klus ..."Meer
uit 's-Gravenhage
03-04-2024
Slotenmaker per uur
review
" "
uit Amsterdam
19-06-2023
Slotenmaker per uur
review
" "
uit Amsterdam
08-05-2023
Slotenmaker per uur
review
" "
uit IJsselstein
25-04-2023
Slotenmaker per uur
review
"Hele aardige en professionele man. Had ook goede a..."Meer
uit Utrecht
07-10-2022
Slotenmaker per uur
review
" "
uit Amsterdam
05-07-2022

(Met spoed) een slotenmaker nodig?

Een slot is een eenvoudige, maar briljante uitvinding waardoor we ons veilig en geborgen voelen. Maar ook een slot heeft af en toe onderhoud of vervanging nodig, bijvoorbeeld wanneer het mechanisme hapert of als je de sleutel kwijt bent. En als er ongewenst bezoek is langs geweest, wil je misschien een slot dat beter bestand is tegen inbraak. In al die gevallen kun je rekenen op de hulp van een slotenmaker.

Tarief slotenmaker

Een slotenmaker vraagt een uurtarief van € 72,50 inclusief BTW. In het weekend of bij spoed gaat het tarief een stukje omhoog. Tijdens het maken van een afspraak laten we je per datum en tijdstip de geldende tarieven zien.

Onze spoedservice

 • Sleutel kwijt, in het slot afgebroken of in de deur laten zitten?
 • Deur in het slot gevallen?
 • Jezelf buitengesloten?
 • Per ongeluk je partner, kind of huisdier opgesloten?

 • Geen paniek! Klusup begrijpt dat je zo snel mogelijk weer naar binnen of naar buiten wilt. Daarom hebben we slotenmakers voor je klaarstaan die je met spoed kunnen helpen. Het maakt niet uit wanneer je de slotenmaker nodig hebt. Hij is 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook op zaterdag of zondag. Doe een beroep op onze spoedservice en binnen no-time staat een slotenmaker voor je deur. Voor je het weet, is je deur schadevrij geopend.

  Sloten vervangen

  Of je nu een bezoekje van een inbreker hebt gehad, een rancuneuze ex hebt of niet zeker weet bij wie je sleutels in omloop zijn, een slotenmaker kan ervoor zorgen dat jij je weer veilig in huis voelt. Hij kan je slot snel en vakkundig vervagen door een nieuw exemplaar. Bij een inbraak kan hij tevens de schade aan de deur en het kozijn herstellen.

  Inbraakpreventie

  Is de dievengilde bij jou in de buurt actief? Voorkom dat je het eerstvolgende slachtoffer van een inbraak wordt. Een slotenmaker komt graag bij je langs om de inbraakgevoelige locaties in je huis te signaleren. Na een grondige inspectie zal hij advies uitbrengen om je huis beter te beveiligen. Hij kan de daad direct bij het woord voegen door bijzetsloten te plaatsen, dievenklauwen te monteren of een alarmsysteem te installeren.

  Landelijke dekking

  Waarom zou je een steen door de ruit gooien om je huis weer in te kunnen als een slotenmaker nooit ver bij je vandaan is? Of je nu woont in Amsterdam, Maastricht, Enschede, Dordrecht of Swifterbant, via Klusup is er altijd een slotenmaker bij jou in de buurt beschikbaar. Een afspraak is zo gemaakt en voor je het weet kun je de deur weer openen.

  Ook een slotenmaker nodig?

  Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, timmerman, tuinman of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
  loading
  ×