ClickCease

Stukadoor gezocht?

rating (5 beoordelingen)
Glad of met structuur, stucwerk verstevigt de muur en ziet er aantrekkelijk uit. Maak eenvoudig een afspraak met een stukadoor en laat je muren en plafond vakkundig stuken.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTarief vanaf € 65,00 p/uur
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een stukadoor boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Klik, tik en boek

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Klus vakkundig uitgevoerd

Maak je boeking

Je wordt gekoppeld aan een stukadoor met de beste beoordelingen.

5 beoordelingen stukadoors

Klanten beoordelen onze stukadoor gemiddeld met 4,8 uit 5 sterren.
Stukadoor per uur
review
"Vakman heeft een uitstekend werk geleverd. Hij hee..."Meer
uit Utrecht
06-01-2024
Stukadoor per uur
review
"Heel erg tevreden. Kamer is na het stukken ook nog..."Meer
uit Leiderdorp
20-10-2023
Stukadoor per uur
review
"Snel en netjes gewerkt, mooi resultaat!"
uit Amsterdam
13-09-2022
Stukadoor per uur
review
" "
uit Roosendaal
17-08-2022
Stukadoor per uur
review
"Voegwerk is uitstekend gedaan. Vriendelijke man"
uit Wognum
18-02-2022

(Met spoed) een stukadoor nodig?

Zijn je gipsplaten nog kaal? Bladdert het plafond? Of zitten er scheuren in de muren? In die gevallen is het de hoogste tijd voor een bezoekje van een stukadoor. Of je nu woont in Amsterdam. Maastricht, Zwolle, Den Haag of Domburg, eenvoudig je muur of plafond stuken kan via Klusup overal. Met een paar klikken regel je een afspraak met een stukadoor bij jou in de buurt. En als je die lelijke muur meer dan beu bent, doe dan een beroep op onze spoedservice. Je kunt dan vandaag al genieten van een strak gestucte muur.

Waarom boek je een stukadoor?

Heb je weleens een stukadoor aan het werk gezien en gedacht 'dat zou ik ook kunnen'?. De waarheid is dat je het niet kan. Stuken lijkt makkelijk, maar is een vak dat jaren in beslag neemt om het in de vingers te krijgen. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar schakel een stukadoor in. Deze vakman kan als geen ander je muren glad en strak stuken.

Hoe vind je een stukadoor?

Je huis is misschien wel het waardevolste bezit. Daarom vertrouw je de muren niet toe aan de eerste de beste die zich uitgeeft voor stukadoor. Maar hoe vind je snel een betrouwbare vakman? Klusup bespaart je een eindeloze zoektocht, want wij hebben de beste stukadoors al voor je geselecteerd. Alle aangesloten stukadoors hebben we persoonlijk gesproken, waardoor we op de hoogte zijn van hun kennis en kunde. En na hun selectie houden we ze goed in de gaten door dagelijks de reviews te bekijken.

Wat kan ik verwachten?

Een vriendelijke en bekwame stukadoor staat te popelen om je muren en plafond te stuken. Het maakt hem niet uit wat voor stucwerk je wenst. Hij zal de klus van begin tot eind met de grootste zorg uitvoeren, waarbij hij aandacht besteedt aan ieder detail.

  • Stuken voorbereiden: Een stukadoor haalt de meubelen van de muur, verwijdert oud behang, steekt verfresten los en vult gaten op met plamuur. Afhankelijk van de ondergrond, zal hij de muren voorstrijken met primer of kalkspecie. Dat verbetert de hechting tussen het oude en nieuwe stucwerk.
  • Muren stuken: Nadat de muren zijn voorbereid, kan een stukadoor de muren stuken. Hij beheerst de technieken om verschillende soorten stucwerk aan te brengen, waaronder spachtelputz, rutziekputz, granol en Beton ciré.
  • Stuken afwerken: Door het plaatsen van sierlijsten, ornamenten en rozetten geeft een stukadoor je muren en plafond een klassieke uitstraling. Wanneer je de muren alleen oppervlakkig hebt laten stuken, kan de stukadoor de muren afwerken met verf of behang.

Wie regelt de materialen?

Een stukadoor neemt het gereedschap mee dat nodig is om je muren te stuken. Indien je dat prettig vindt, kan een stukadoor ook het materiaal voor je regelen. Zo weet je zeker dat de juiste producten in huis zijn. Bij de aanschaf van het materiaal houdt een stukadoor rekening met je smaak en budget. De materiaalkosten vind je terug op de factuur die van ons ontvangt.

Tarieven stukadoor

Een stukadoor vraagt een uurtarief van € 65,- inclusief btw. In het weekend en bij spoed ligt het tarief ietsjes hoger. Tijdens het maken van een afspraak tonen wij jou per datum en tijdstip het geldende tarief.

Ook een stukadoor nodig?

Heb je een andere vakman nodig? Bestel dan een elektricien, timmerman, tuinman of loodgieter. Voor een grote (verbouw)klus kun je beter kiezen voor een klusbedrijf of timmerbedrijf.
loading
×