ClickCease

Klushulp in Nijkerk

rating (13412 beoordelingen)
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTransparant en scherp tarief
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen je klus uitgevoerd

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Voor iedere klus de beste vakman

Bij Klusup hebben 150.000+ klanten een vakman geboekt voor het laminaat leggen, kraan vervangen, meubels monteren, verlichting plaatsen en nog veel meer klussen.
Klik, tik en boek

Klik, tik en boek!

Het boeken van een ervaren en vriendelijke vakman is nog nooit zo simpel geweest. Binnen enkele minuten boek je een vakman in de buurt.
Klus vakkundig uitgevoerd

Klus vakkundig uitgevoerd

De vakman komt langs op een moment dat het jou uitkomt. Na overleg voert hij jouw klus goed uit. Betaal daarna veilig en snel met iDEAL.

Klussen Nijkerk

Klusup.nl werkt in in Nijkerk uitsluitend met ervaren en betrouwbare dienstverleners. Denk hierbij aan grondig geselecteerde tuinmannen, klusjesmannen, timmermannen en loodgieters.
Voor de 40638 inwoners uit Nijkerk voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. Denk hierbij aan schilderwerk, vloeren leggen, montage werkzaamheden, klemmende deuren verhelpen, overkapping maken, verstopppingen verhelpen, kraan verwisselen, tuinonderhoud en struiken snoeien.
Door ons uitgebreide netwerk en onze transparante commmunicatie kunnen we snel handelen, zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid, prijs en kwaliteit. Onze klusuppers helpen ook graag in de omgeving van Nijkerk, denk hierbij aan Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk.
Beoordelingen Klusup
Beoordeeld met 4.5 / 5 gebaseerd op 13412 beoordelingen.
category
"De beste man die hier de klusjes komt doen is zeer vriendelijk. Maar kletste het eerste uur vol met verhalen. Daarna wel druk aan het werk, maar opende al onze stekkerdozen om deze om ruilen voor anderen. Dit zou geen probleem zijn als ze klaar waren, maar nu hebben wij boven geen licht op onze slaapkamers en hangen heel gevaarlijk alle draden eruit. Het was lastig werken met de oude bedrading in de stekkerdozen, maar 1,5 uur per stekkerdoos is wel heel lang en zo wordt de klus ook wel heel erg duur. Ook had hij eerder kunnen constateren dat de platte stekkerdozen er niet op paste. Ik had het zelf over halve stekkerdozen, maar hij zei dat dit wel kon...niet dus. Tevens kunnen wij nu niet douchen omdat hij de stekkerdoos heeft opengelaten. Hij heeft in 10 uur tijd 4 stekkerdozen vervangen en een doucheset opgehangen (die scheef zit). Daarvoor moet ik nu €320 betalen! Ik vind dit onacceptabel. Ook was mij gezegd dat hij 2 tot 3 dagen kon komen, maar nu hoor ik van hem dat hij morgenochtend niet kan komen, pas om 13.00 ipv 09.00 uur. DIt had ik ook graag van jullie vernomen, aangezien mij was gezegd dat hij ma-di-do was ingepland voor de klus. Daarop laat hij ook nog alles liggen. Het is hier een puinhoop en weinig gedaan. De beste man bedoelt het allemaal heel goed en is heel vriendelijk, maar geen klusjesman om deze toch grote klus te doen. Hij gaat de afgesproken klusjes zo niet halen of hij moet ze te snel gaan doen. Het hele huis, inclusief plafond moet nog worden geverfd, de overige stekkerdozen vervangen, alle lampen ophangen en overige kleine ophangwerkjes. Dit gaat hij in twee dagen à 8 uur, niet redden. Hopelijk begrijpen jullie dat ik hier zeker niet blij van wordt. Ik zie graag een oplossing, ook financieel, want ik vind het voor deze kleine klusjes veel en veel te duur! Kunnen jullie morgen contact met mij opnemen. Heel graag."
25
Ook een tuin- of klushulp nodig?
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X
loading
×