ClickCease

Klusjesman Nijkerk (met spoed) gezocht?

rating (5464 beoordelingen)
Maak nu een afspraak met een ervaren klusjesman en laat je gordijnrails ophangen, laminaat leggen, meubels monteren of andere klus uitvoeren.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTarief vanaf € 55,00 p/uur
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een klusjesman boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Voor iedere klus de beste vakman

Bij Klusup hebben 150.000+ klanten een vakman geboekt voor het laminaat leggen, kraan vervangen, meubels monteren, verlichting plaatsen en nog veel meer klussen.
Klik, tik en boek

Klik, tik en boek!

Het boeken van een ervaren en vriendelijke vakman is nog nooit zo simpel geweest. Binnen enkele minuten boek je een vakman in de buurt.
Klus vakkundig uitgevoerd

Klus vakkundig uitgevoerd

De klusjesman komt langs op een moment dat het jou uitkomt. Na overleg voert hij jouw klus goed uit. Betaal daarna veilig en snel met iDEAL.
Klusjesman Nijkerk gezocht
Voor de 40638 inwoners uit Nijkerk voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. In drukke tijden werken onze klusjesmannen ook in de omgeving van Nijkerk, denk hierbij aan Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk.
We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede klusjesman, daarom werkt Klusup in Nijkerk uitsluitend met grondig geselecteerde klusjesmannen.
Hoe vind je een geschikte klusjesman?
Via Klusup boek je binnen 60 seconden een betrouwbare en kundige klusjesman. Via onze website geef je jouw wensen aan. Vervolgens zorgen wij dat een ervaren en kundige klusjesman je klus goed uitvoert op de gewenste datum. Je betaalt een scherp tarief van € 55 per gewerkt uur.
Wat doen onze klusjesmannen?
  • Vloeren leggen
  • Schilder werkzaamheden
  • Montage werkzaamheden
  • Kraan vervangen of repareren
  • Ophangen van items
Beoordelingen klusjesman Nijkerk
Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 5464 beoordelingen.
category
"De beste man die hier de klusjes komt doen is zeer vriendelijk. Maar kletste het eerste uur vol met verhalen. Daarna wel druk aan het werk, maar opende al onze stekkerdozen om deze om ruilen voor anderen. Dit zou geen probleem zijn als ze klaar waren, maar nu hebben wij boven geen licht op onze slaapkamers en hangen heel gevaarlijk alle draden eruit. Het was lastig werken met de oude bedrading in de stekkerdozen, maar 1,5 uur per stekkerdoos is wel heel lang en zo wordt de klus ook wel heel erg duur. Ook had hij eerder kunnen constateren dat de platte stekkerdozen er niet op paste. Ik had het zelf over halve stekkerdozen, maar hij zei dat dit wel kon...niet dus. Tevens kunnen wij nu niet douchen omdat hij de stekkerdoos heeft opengelaten. Hij heeft in 10 uur tijd 4 stekkerdozen vervangen en een doucheset opgehangen (die scheef zit). Daarvoor moet ik nu €320 betalen! Ik vind dit onacceptabel. Ook was mij gezegd dat hij 2 tot 3 dagen kon komen, maar nu hoor ik van hem dat hij morgenochtend niet kan komen, pas om 13.00 ipv 09.00 uur. DIt had ik ook graag van jullie vernomen, aangezien mij was gezegd dat hij ma-di-do was ingepland voor de klus. Daarop laat hij ook nog alles liggen. Het is hier een puinhoop en weinig gedaan. De beste man bedoelt het allemaal heel goed en is heel vriendelijk, maar geen klusjesman om deze toch grote klus te doen. Hij gaat de afgesproken klusjes zo niet halen of hij moet ze te snel gaan doen. Het hele huis, inclusief plafond moet nog worden geverfd, de overige stekkerdozen vervangen, alle lampen ophangen en overige kleine ophangwerkjes. Dit gaat hij in twee dagen à 8 uur, niet redden. Hopelijk begrijpen jullie dat ik hier zeker niet blij van wordt. Ik zie graag een oplossing, ook financieel, want ik vind het voor deze kleine klusjes veel en veel te duur! Kunnen jullie morgen contact met mij opnemen. Heel graag."
25
Ook een klusjesman nodig?
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X
loading
×