ClickCease

Klushulp in Amstelveen

rating (12157 beoordelingen)
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTransparant en scherp tarief
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen je klus uitgevoerd

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Voor iedere klus de beste vakman

Bij Klusup hebben 150.000+ klanten een vakman geboekt voor het laminaat leggen, kraan vervangen, meubels monteren, verlichting plaatsen en nog veel meer klussen.
Klik, tik en boek

Klik, tik en boek!

Het boeken van een ervaren en vriendelijke vakman is nog nooit zo simpel geweest. Binnen enkele minuten boek je een vakman in de buurt.
Klus vakkundig uitgevoerd

Klus vakkundig uitgevoerd

De vakman komt langs op een moment dat het jou uitkomt. Na overleg voert hij jouw klus goed uit. Betaal daarna veilig en snel met iDEAL.

Klussen Amstelveen

Klusup.nl werkt in in Amstelveen uitsluitend met ervaren en betrouwbare dienstverleners. Denk hierbij aan grondig geselecteerde tuinmannen, klusjesmannen, timmermannen en loodgieters.
Voor de 85015 inwoners uit Amstelveen voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. Denk hierbij aan schilderwerk, vloeren leggen, montage werkzaamheden, klemmende deuren verhelpen, overkapping maken, verstopppingen verhelpen, kraan verwisselen, tuinonderhoud en struiken snoeien.
Door ons uitgebreide netwerk en onze transparante commmunicatie kunnen we snel handelen, zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid, prijs en kwaliteit. Onze klusuppers helpen ook graag in de omgeving van Amstelveen, denk hierbij aan Amsterdam, Duivendrecht en Aalsmeer.
Beoordelingen Klusup
Beoordeeld met 4.5 / 5 gebaseerd op 12157 beoordelingen.
category
"De klus is volledig verkeerd uitgevoerd. De wilgentakmatten die tegen mijn hek moesten komen, heeft hij aan de kant van de buren gehangen in plaats van aan mijn kant. Welk weldenkend mens hangt nou matten in iemand anders’ tuin? Ik heb duidelijk instructie gegeven dat ze achter de heg tegen het hek aan mijn kant moesten hangen. Omdat de heg aan mijn kant hoog is, heb ik toegang geregeld tot de tuin van de buren zodat de matten makkelijker over het hek gehesen konden worden, en zo tussen het hek en de heg aan mijn mant gestoken. Ik legde dit uit. De klusman zei dat hij het had begrepen. Ik vroeg of het duidelijk was en of hij nog iets nodig had (ladder, koffie of wat dan ook). Hij zei dat hij niets nodig had en ging aan de slag. Complicatie was dat de klusman bijna een uur te laat was. Daardoor kon ik geen toezicht houden: tussen 9 en 10 had ik daarvoor vrijgehouden. Daarna had ik online afspraken. Ik heb tussendoor nog gevraagd of het goed ging. De klusman zei ja. Aan het eind van de klus wilde dat ik de bon aftekende, maar ik wilde eerst het resultaat van de klus zien. Toen bleek dat de matten bij de buren waren opgehangen. De klusman gaf aan dat ophangen aan mijn kant niet mogelijk zou zijn. Ik zei: had dat dan meteen gezegd, dan had je die uren niet hoeven maken. Hij weigerde ze aan de goede kant te hangen. Dus heb ik gevraagd ze weer te verwijderen. De tijd die hij nodig had om ze te verwijderen liep gewoon door als klustijd. Kortom: zeer ontevreden. Klusman heeft tussentijds niet gecommuniceerd dat wat ik wilde niet kon. Heeft niet nagedacht dat geen weldenkend mens zomaar matten bij de buren in de tuin kan hangen. Heeft op geen enkele manier duidelijk gemaakt dat mijn instructie niet helder zou zijn geweest, en aan de slag gegaan met een oplossing waarvan hij dacht dat het de juiste was zonder te checken of dat inderdaad een goed plan was."
2
Ook een tuin- of klushulp nodig?
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X
loading
×