ClickCease

Klusjesman Amstelveen (met spoed) gezocht?

rating (5464 beoordelingen)
Maak nu een afspraak met een ervaren klusjesman en laat je gordijnrails ophangen, laminaat leggen, meubels monteren of andere klus uitvoeren.
spoedSpoed? Vandaag geholpen garantieZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket klanten150.000+ klanten gingen je voor tariefTransparant en scherp tarief serviceGeen voorrijkosten
  • spoedSpoed? Vandaag geholpen
  • tariefZorgeloos je klus uitbesteden met het garantiepakket
  • klanten150.000+ klanten gingen je voor
  • beoordelingenTarief vanaf € 55,00 p/uur
  • serviceGeen voorrijkosten

In 3 stappen een klusjesman boeken

Simpeler kan haast niet
Voor iedere klus de beste vakman

Voor iedere klus de beste vakman

Bij Klusup hebben 150.000+ klanten een vakman geboekt voor het laminaat leggen, kraan vervangen, meubels monteren, verlichting plaatsen en nog veel meer klussen.
Klik, tik en boek

Klik, tik en boek!

Het boeken van een ervaren en vriendelijke vakman is nog nooit zo simpel geweest. Binnen enkele minuten boek je een vakman in de buurt.
Klus vakkundig uitgevoerd

Klus vakkundig uitgevoerd

De klusjesman komt langs op een moment dat het jou uitkomt. Na overleg voert hij jouw klus goed uit. Betaal daarna veilig en snel met iDEAL.
Klusjesman Amstelveen gezocht
Voor de 85015 inwoners uit Amstelveen voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. In drukke tijden werken onze klusjesmannen ook in de omgeving van Amstelveen, denk hierbij aan Amsterdam, Duivendrecht en Aalsmeer.
We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede klusjesman, daarom werkt Klusup in Amstelveen uitsluitend met grondig geselecteerde klusjesmannen.
Hoe vind je een geschikte klusjesman?
Via Klusup boek je binnen 60 seconden een betrouwbare en kundige klusjesman. Via onze website geef je jouw wensen aan. Vervolgens zorgen wij dat een ervaren en kundige klusjesman je klus goed uitvoert op de gewenste datum. Je betaalt een scherp tarief van € 55 per gewerkt uur.
Wat doen onze klusjesmannen?
  • Vloeren leggen
  • Schilder werkzaamheden
  • Montage werkzaamheden
  • Kraan vervangen of repareren
  • Ophangen van items
Beoordelingen klusjesman Amstelveen
Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 5464 beoordelingen.
category
"De klus is volledig verkeerd uitgevoerd. De wilgentakmatten die tegen mijn hek moesten komen, heeft hij aan de kant van de buren gehangen in plaats van aan mijn kant. Welk weldenkend mens hangt nou matten in iemand anders’ tuin? Ik heb duidelijk instructie gegeven dat ze achter de heg tegen het hek aan mijn kant moesten hangen. Omdat de heg aan mijn kant hoog is, heb ik toegang geregeld tot de tuin van de buren zodat de matten makkelijker over het hek gehesen konden worden, en zo tussen het hek en de heg aan mijn mant gestoken. Ik legde dit uit. De klusman zei dat hij het had begrepen. Ik vroeg of het duidelijk was en of hij nog iets nodig had (ladder, koffie of wat dan ook). Hij zei dat hij niets nodig had en ging aan de slag. Complicatie was dat de klusman bijna een uur te laat was. Daardoor kon ik geen toezicht houden: tussen 9 en 10 had ik daarvoor vrijgehouden. Daarna had ik online afspraken. Ik heb tussendoor nog gevraagd of het goed ging. De klusman zei ja. Aan het eind van de klus wilde dat ik de bon aftekende, maar ik wilde eerst het resultaat van de klus zien. Toen bleek dat de matten bij de buren waren opgehangen. De klusman gaf aan dat ophangen aan mijn kant niet mogelijk zou zijn. Ik zei: had dat dan meteen gezegd, dan had je die uren niet hoeven maken. Hij weigerde ze aan de goede kant te hangen. Dus heb ik gevraagd ze weer te verwijderen. De tijd die hij nodig had om ze te verwijderen liep gewoon door als klustijd. Kortom: zeer ontevreden. Klusman heeft tussentijds niet gecommuniceerd dat wat ik wilde niet kon. Heeft niet nagedacht dat geen weldenkend mens zomaar matten bij de buren in de tuin kan hangen. Heeft op geen enkele manier duidelijk gemaakt dat mijn instructie niet helder zou zijn geweest, en aan de slag gegaan met een oplossing waarvan hij dacht dat het de juiste was zonder te checken of dat inderdaad een goed plan was."
2
Ook een klusjesman nodig?
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X
loading
×