Uitgevoerde klussen in Breda

 • Ervaren tuin-, klusjes- en timmermannen
 • Scherp uurtarief van € 29.50
 • 20,- voorrijkosten
 • Tevredenheidsgarantie
Bel voor telefonische afspraak of advies 076-7002174
Onze klantenservice is 6 p.w. bereikbaar.

Uitgevoerde klussen Breda

Boek en laat vandaag nog je klus uitvoeren

 • Ervaren tuin-, klusjes- en timmermannen
 • Scherp uurtarief van € 29.50
 • 20,- voorrijkosten
 • Tevredenheidsgarantie
Bel voor telefonische afspraak of advies
076-7002174
Onze klantenservice is 6 dagen p.w. bereikbaar.
In 3 stappen een tuin- of klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een tuin- of klusjesman met de beste beoordelingen.

Klussen Breda

Klusup.nl werkt in Breda uitsluitend met ervaren en betrouwbare dienstverleners. Denk hierbij aan grondig geselecteerde tuinmannen, klusjesmannen timmermannen en loodgieters.
Voor de 179623 inwoners uit Breda voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. Denk hierbij aan schilderwerk, vloeren leggen, montage werkzaamheden, klemmende deuren verhelpen, overkapping maken, verstopppingen verhelpen, kraan verwisselen, tuinonderhoud en struiken snoeien.
Door ons uitgebreide netwerk en transparante commmunicatie kunnen we snel handelen, zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid, prijs en kwaliteit. Onze klusuppers helpen ook graag in de omgeving van Breda , denk hierbij aan Oosterhout, Etten-Leur en Bavel.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-401 9796 of maak online een afspraak!
Beoordelingen Klusup
Beoordeeld met 4.7 / 5 gebaseerd op 31 beoordelingen.

"Beste, Bij deze wil ik een klacht indienen over de werkzaamheden die de klusser (dhr. van de Kieboom) gisteren voor ons heeft verzorgd. Wij hebben nog nooit een klusser meegemaakt die zo traag werkt en in vele werkzaamheden een probleem ziet in plaats van de oplossing uitvoert of aanreikt! Van de volledige lijst klussen is een erg groot nog steeds niet uitgevoerd: Schilderij ophangsystemen: 5.5 meter vd 17 meter opgehangen Messenrails: opgehangen Gordijnrails: niet gedaan Wandkapstok: opgehangen Kleine kastjes: opgehangen Losse kapstokken / haken: 4 opgehangen, nr 5 afgebroken Vastkitten drempel: vastgeplakt, maar niet afgekit Deurbeslag: niet gedaan Lamp: electriciteit werkt nu, maar lamp is niet opgehangen Lostzittende kraan: niet gelukt (pas ter plaatse verzocht) Doormeten electriciteit: probleem aangegeven Voor al deze klussen heeft hij meer dan 5 uur bij ons doorgebracht (inclusief opruimen, koffie en bespreken). Hij heeft op de werkbon 4,5 uur in rekening gebracht door aangebrachte schade (afbreken wandhaak in garderobe). Ervaring uit het verleden en gedane navraag zijn wij er van overtuigd dat al deze klussen in ongeveer een halve werkdag afgerond hadden moeten zijn. Helaas zijn wij dus nu genoodzaakt om een nieuwe klusser te benaderen om de kluslijst af te ronden. Dus enerzijds zijn wij teleurgesteld in de kwaliteit en snelheid van de klusser, maar enerzijds ook zeker teleurgesteld in Klusup dat jullie zulke klussers aanleveren. Door deze slechte ervaring zullen wij nooit meer een klus via Klusup uitzetten en zullen wij jullie bedrijf zeker niet aanraden bij vrienden en familie. Graag jullie reactie. Met vriendelijke groet Perry Sturm"
 • Scherp en transparant tarief.
 • 20,- voorrijkosten, ongeacht de reisafstand.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Klantenservice 6 dagen p/w bereikbaar tot 17:30.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
Ook een tuin- of klusjesman nodig?
Telefonisch een afspraak maken
085 - 401 97 96
( 6 dagen per week tot 17:30 )
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X