ClickCease

Klushulp in Arnhem

 • Spoed? Vandaag geholpen
 • Transparant en scherp tarief
 • 75.000+ klanten gingen je voor
 • Uitstekende service

Klushulp Arnhem

Boek en laat vandaag nog je klus uitvoeren

 • Spoed? Vandaag geholpen
 • Transparant en scherp tarief
 • 75.000+ klanten gingen je voor
 • Uitstekende service
In 3 stappen een tuin- of klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een tuin- of klusjesman met de beste beoordelingen.

Klussen Arnhem

Klusup.nl werkt in Arnhem uitsluitend met ervaren en betrouwbare dienstverleners. Denk hierbij aan grondig geselecteerde tuinmannen, klusjesmannen timmermannen en loodgieters.
Voor de 150823 inwoners uit Arnhem voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. Denk hierbij aan schilderwerk, vloeren leggen, montage werkzaamheden, klemmende deuren verhelpen, overkapping maken, verstopppingen verhelpen, kraan verwisselen, tuinonderhoud en struiken snoeien.
Door ons uitgebreide netwerk en transparante commmunicatie kunnen we snel handelen, zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid, prijs en kwaliteit. Onze klusuppers helpen ook graag in de omgeving van Arnhem , denk hierbij aan Oosterbeek, Huissen en Velp.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-401 9796 of maak online een afspraak!
Beoordelingen Klusup
Beoordeeld met 4.4 / 5 gebaseerd op 100 beoordelingen.

"Alleerst ging het al fout bij binnenkomst...toen te moeten horen dat de vloer, 43m2 niet gelegt kon worden in 1 dag,daarover gebeld en zeer onaardig te woord gestaan,aangegeven dat ik daar toch over ingelicht had kunnen worden,werd afgedaan met de woorden dat ik daar zelf ook even over had kunnen bellen of mailen,aangegeven dat dit me wederom een vrije dag ging kosten konden hun niet veel aan doen,toen aangegeven dat ik niet akkoord ging,en ik niet het volledige bedrag wilde betalen,aangezien me dit zelf nog meer geld kostte,kreeg ik als antwoord dat het er dan gewoon weer uitgehaald zou gaan worden! Zeer onprofessioneel vind ik deze woorden op die manier! Later terug gebeld door klusup,dat ik het ook kon proberen te regelen met de klusser,dat er een bepaald bedrag vergoed ging worden,en dat is ook gebeurd,er kwam een korting van 62.50.....De beste man is woensdag om 10.15 gekomen,tot woensdagavond 22.30 toen de volgende dag teruggekomen, om 14.30 tot 21.30,toen lag de vloer er zelf in,maar kwamen we er helaas achter dat ik de verkeerde kleur plinten had,eigen fout uiteraard, die vrijdags omgeruild bij ikea,en de beste man zou zaterdags terugkomen om de plinten te leggen,hij was er zaterdags om 10 uur en had gezegt dat de plinten een uur of 3 in beslag zouden nemen.....om 21.00 uur zei die bijna klaar te zijn,waarop ik de plinten even na ging lopen,en heel veel zag wat of niet aansloot of weer omhoogkwam,hij haalde het er weer uit en ging opnieuw zagen.... uiteindelijk is hij tot 22.15 bezig geweest, en zei daarbij dat die zich toch wel vergist had in het vele zaagwerk, eindstand nu op de zondagochtend bij goed daglicht.... al m'n plinten in de hoeken zijn schuin en sluiten niet aan,plinten die omhoogkomen,kit wat onder de plinten uitkomt waardoor al m'n randen van m'n laminaat vol met kit zitten,ik kan serieus wel janken! de beste man wijd dit aan het feit dat z'n zaagbladen bot zijn,en hij met klusup in overleg is over de aanschaf van nieuwe zaagbladen....al met al is het voor mij één grote teleurstelling geworden....heb de beste man vanmorgen gebeld en hij stelde voor om het wederom opnieuw te gaan doen,maar dit gaat me dan weer een vrije dag kosten en nieuwe plinten misschien zelfs wel laminaat aangezien dit onder de kit zit,maar durf het niet eens meer aan om dit weer opnieuw te laten doen door de beste man, voor mij nooit geen klusup meer!"
Waarom klanten voor Klusup.nl kiezen:
 • Scherp en transparant tarief.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
Ook een tuin- of klushulp nodig?
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X