ClickCease

Klushulp in Oisterwijk

 • Spoed? Vandaag geholpen
 • Transparant en scherp tarief
 • 75.000+ klanten gingen je voor
 • Uitstekende service

Klushulp Oisterwijk

Boek en laat vandaag nog je klus uitvoeren

 • Spoed? Vandaag geholpen
 • Transparant en scherp tarief
 • 75.000+ klanten gingen je voor
 • Uitstekende service
In 3 stappen een klushulp boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een klushulp met de beste beoordelingen.

Klushulp Oisterwijk

Klusup.nl werkt in Oisterwijk uitsluitend met ervaren en betrouwbare klushulpen. Denk hierbij aan grondig geselecteerde tuinmannen, klusjesmannen timmermannen en loodgieters.
Voor de 25802 inwoners uit Oisterwijk voeren we graag allerlei klussen aan huis uit. Denk hierbij aan schilderwerk, vloeren leggen, montage werkzaamheden, klemmende deuren verhelpen, overkapping maken, verstopppingen verhelpen, kraan verwisselen, tuinonderhoud en struiken snoeien.
Door ons uitgebreide netwerk en transparante commmunicatie kunnen we snel handelen, zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid, prijs en kwaliteit. Onze klusuppers helpen ook graag in de omgeving van Oisterwijk , denk hierbij aan Tilburg, Hilvarenbeek en Vught.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak!
Beoordelingen Klusup
Beoordeeld met 4.3 / 5 gebaseerd op 15 beoordelingen.

"Wij hadden een spoedklus aangevraagd zonder eigen materiaal. De afspraak was dat de klusser de situatie kwam beoordelen en eventueel met meegebracht materiaal een noodoplossing zou bedenken, en als dat niet mogelijk was eventueel een andere keer terug zou komen. De klusser kwam iets later dan afgesproken maar had dat netjes laten weten. Uiteindelijk was het minder fraai dat hij na 10 minuten beoordelen, opmeten en met onverrichte zaken het spoed uurtarief (€50) plus de voorrijkosten (€25) kwam opeisen. Wij kunnen zijn vakmanschap niet beoordelen, maar wel zijn klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Mijn vrouw aas alleen en vond hem behoorlijk dwingend en hij wilde niet voordat zij betaald had. Wij zijn geen armlastige of moeilijke mensen, maar dit ging ook ons wel te ver. Dat wij de voorrijkosten, ook na onverrichte zaken, minimaal kwijt zijn is niet meer normaal en had ik graag betaald. Ook nog wel de kosten naar rato van de tijd die hij werkelijk bij ons is geweest (10 min). Maar om dan dwingend het volledige bedrag op te eisen, is ronduit onfatsoenlijk en was ook niet afgesproken. Tja, en een deur in het deurkozijn van de zolder hangen, had ik zelf ook nog wel kunnen bedenken, maar wij hadden gevraagd om mee te denken in, en eventueel het aanbrengen van een noodoplossing hebben omdat deze ruimte afgesloten moest kunnen zijn van de rest van de zolder met de komst van 2 kittens die na een lange reis uit Spanje eerst een paar dagen tot rust moeten kunnen komen. Dat was duidelijk gecommuniceerd. Misschien is de gang van zaken door de organisatie erachter aan de klusser opgedrongen, dat weten we niet, maar ook de communicatie achteraf met Klusup was bagger respectloos en totaal niet klantvriendelijk. Een 2 omdat de klusser van te voren goed communiceerde over de vertraging. Maar de organisatie erachter niet meer dan een 1."
Waarom klanten voor Klusup.nl kiezen:
 • Scherp en transparant tarief.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
Ook een tuin- of klushulp nodig?
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X