Laminaat leggen Nijkerk

 • Spoed? Vandaag geholpen
 • Transparant en scherp tarief
 • 50.000+ klanten gingen je voor
 • Uitstekende service

Laminaat leggen Nijkerk

Boek en laat vandaag nog je klus uitvoeren

 • Spoed? Vandaag geholpen
 • Transparant en scherp tarief
 • 50.000+ klanten gingen je voor
 • Uitstekende service
In 3 stappen een klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een klusjesman met de beste beoordelingen.
Boek een Laminaatlegger in Nijkerk
De klusjesmannen van Klusup helpen graag de 40638 inwoners uit Nijkerk met het leggen van het laminaat, de ondervloer en de afwerking.
Ook voor de klanten in de omgeving van Nijkerk, denk hierbij aan Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk leggen we graag de laminaatvloer.
Betrouwbaarheid en ervaring zijn belangrijke criteria voor een goede klusjesman, daarom werkt Klusup uitsluitend met grondig geselecteerde klusjesmannen.
Hoe helpt Klusup mij bij het vloer leggen?
Bij Klusup boek je snel en eenvoudig een ervaren klusjesman voor het laminaat leggen. Daarnaast kunnen zij de ondervloer leggen, plinten plaatsen en andere kleine klussen in huis uitvoeren.
Het leggen van een strakke laminaatvloer geef je dus eenvoudig uit handen aan een klusjesman via Klusup!
Wat doen onze klusjesmannen?
 • Laminaat leggen
 • Verlichting plaatsen
 • Klein schilderwerk
 • (IKEA) meubel monteren
 • Spiegels, gordijnen en planken ophangen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 033-2022226 of maak online een afspraak!
Beoordelingen klusjesman Nijkerk
Beoordeeld met 4 / 5 gebaseerd op 7 beoordelingen.

"De beste man die hier de klusjes komt doen is zeer vriendelijk. Maar kletste het eerste uur vol met verhalen. Daarna wel druk aan het werk, maar opende al onze stekkerdozen om deze om ruilen voor anderen. Dit zou geen probleem zijn als ze klaar waren, maar nu hebben wij boven geen licht op onze slaapkamers en hangen heel gevaarlijk alle draden eruit. Het was lastig werken met de oude bedrading in de stekkerdozen, maar 1,5 uur per stekkerdoos is wel heel lang en zo wordt de klus ook wel heel erg duur. Ook had hij eerder kunnen constateren dat de platte stekkerdozen er niet op paste. Ik had het zelf over halve stekkerdozen, maar hij zei dat dit wel kon...niet dus. Tevens kunnen wij nu niet douchen omdat hij de stekkerdoos heeft opengelaten. Hij heeft in 10 uur tijd 4 stekkerdozen vervangen en een doucheset opgehangen (die scheef zit). Daarvoor moet ik nu €320 betalen! Ik vind dit onacceptabel. Ook was mij gezegd dat hij 2 tot 3 dagen kon komen, maar nu hoor ik van hem dat hij morgenochtend niet kan komen, pas om 13.00 ipv 09.00 uur. DIt had ik ook graag van jullie vernomen, aangezien mij was gezegd dat hij ma-di-do was ingepland voor de klus. Daarop laat hij ook nog alles liggen. Het is hier een puinhoop en weinig gedaan. De beste man bedoelt het allemaal heel goed en is heel vriendelijk, maar geen klusjesman om deze toch grote klus te doen. Hij gaat de afgesproken klusjes zo niet halen of hij moet ze te snel gaan doen. Het hele huis, inclusief plafond moet nog worden geverfd, de overige stekkerdozen vervangen, alle lampen ophangen en overige kleine ophangwerkjes. Dit gaat hij in twee dagen à 8 uur, niet redden. Hopelijk begrijpen jullie dat ik hier zeker niet blij van wordt. Ik zie graag een oplossing, ook financieel, want ik vind het voor deze kleine klusjes veel en veel te duur! Kunnen jullie morgen contact met mij opnemen. Heel graag."
 • Betrouwbaar en kundig
  Alle klusuppers doorlopen een grondig selectieproces, bestaande uit ID-controle en interview.
 • Eerlijke prijzen
  Betaal alleen per gewerkt uur, dus geen voorrijkosten, opstartkosten of lidmaatschapsgeld.
 • Achteraf betalen
  Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay.
 • Tevredenheidsgarantie
  Indien het werk niet naar behoren is uitgevoerd, komt de klusupper kosteloos terug om het werk opnieuw uit te voeren.
Telefonisch een afspraak maken:
033-2022226
( 6 dagen per week bereikbaar )
f
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X