Klusjesman of andere hulp nodig?

Maak eenvoudig een afspraak met een ervaren dienstverlener.
 • Klusjes- of tuiman voor € 35 per uur
 • Voorrijkosten van € 20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken
073-2032197
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo

Klusjesman of andere hulp nodig?

 • Klusjes- of tuiman voor € 35 per uur (minimaal 1 uur)
 • Voorrijkosten van €20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken:
073-2032197
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo
In 3 stappen een tuin- of klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een tuin- of klusjesman met de beste beoordelingen.
Goedemiddag, Op 3 juni krijgen we sleutel van onze woning aan de Albertusstraat 1 in Vught. Zo snel mogelijk daarna willen we de toiletruimte beneden vernieuwen. Het toilet is op dit moment voorzien van een tegelvloer, muren welke betegeld zijn en heeft een staand toilet. Aansluitpunten zullen verplaatst moeten worden, evenals de afvoer van het toilet. Dit betekend het infrezen van leidingen en het plaatsen van een inbouwreservoir in de ruimte achter het toilet. Mogelijk betekend dit het opnieuw plaatsen van een muur tussen de ruimte van het toilet en de aansluitende ruimte waar het toilet aan komt te hangen. Ook de vloer is momenteel betegeld. Deze moet voorzien worden van betonstuc/betonciré. Mogelijk kan dit over de bestaande tegels heen. Indien dit niet kan zullen de tegels verwijderd moeten worden. Wat er gedaan moet worden: Slopen - Verwijderen van tegels vloer en muren - Verwijderen toilet en oude fontein - Muur afbreken tussen toilet en achterliggende ruimte (alleen indien nodig) Installeren - Frezen van leidingen - Nieuwe leidingen aansluiten - Nieuwe afvoer aansluiten - Nieuwe muur plaatsen (alleen indien nodig) - Inbouwreservoir plaatsen - Hangtoilet plaatsen - Kraan installeren - Waskom en sifon installeren Afwerken - Stucen van de muren het plafond - 3 rijen tegels plaatsen bij waskom - MDF koof maken voor het plaatsen van een waskom - Lichtpunt creëren boven de waskom (wellicht verplaatsen vanaf huidige lichtpunt) - Betonstuc/betonciré aanbrengen op vloer - Drempel/rand plaatsen op de vloer In SketchUp hebben we uitgewerkt hoe we de toilet graag willen verbouwen. Graag klant van te voren opbellen ivm aanschaffen materialen.

Waarom klanten voor Klusup.nl kiezen:
 • Scherp en transparant tarief.
 • 20,- voorrijkosten, ongeacht de reisafstand.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X