Klusjesman nodig?

Maak eenvoudig een afspraak met een ervaren dienstverlener.
 • Klusjesman voor € 35 per uur
 • Voorrijkosten van € 20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken
076-7002174
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo

Klusjesman nodig?

 • Klusjesman voor € 35 per uur (minimaal 1 uur)
 • Voorrijkosten van €20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken:
076-7002174
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo
In 3 stappen een tuin- of klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een tuin- of klusjesman met de beste beoordelingen.
- Muren en plafonds verven van de woonkamer, keuken en de hal (35m2). - Afdekplinten aanbrengen in mogelijk. Verfmateriaal is aanwezig. (verf, kwasten, tape)

Beoordeling van Ineke V. uit Breda op 30 oktober
Klusjesman
3

"Klusjesman was laat, hierdoor liep mijn eigen planning als zzper ernstig in de war. De starttijd ging lopen bij aankomst, dus voor dat we de klus hadden doorgesproken. Voor de praatjes vooraf heb ik betaald. Een wand was niet goed gedekt, zag de oude kleur overal doorheen. Moet over. Volgens klusser lag dit aan het stucwerk. Hij zei dat Histor beter dekte dan Flexa, maar ik had alleen Histor en geen Flexa. Ik was verbaasd dat zijn zoon rondliep toen ik terugkwam. Hij had zijn zoon gevraagd een andere roller te brengen, maar ik vond de gekochte rollers prima. Ik moest de roller die zoon gebracht had betalen. De afdekfolie die ik gekocht had heeft hij nauwelijks gebruikt. Hij gebruikte zijn eigen stuc folie, dat heb ik moeten betalen. Verder vind ik het ongepast dat hij de parkeerplek van de bewoner gebruikte. Dit bezorgde mij ongemak met uitladen van mijn auto. Al met al vond ik het nogal een betweter. Van de geplande klus heeft hij ca. 30-40% gedaan. Hierbij gaf hij aan dat hij de volgende dag terug kon komen om verder te gaan. Een stucadoor is nog langs geweest en vond het verhaal over niet dekken van de verf door het type stucwerk sterk overdreven. Dat hij eigen materialen gebruikte is niet overlegd van te voren. Al met al ben ik teleurgesteld in deze klusser."

Ook een klusser nodig?

Heb je een klus? Wij helpen je ook graag! Boek binnen een minuut een klusjesman.
Waarom klanten voor Klusup.nl kiezen:
 • Scherp en transparant tarief.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X