Tuinman nodig?

Maak eenvoudig een afspraak met een ervaren dienstverlener.
 • Tuinman voor € 35 per uur
 • Voorrijkosten van € 20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken
070-2210468
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo

Tuinman nodig?

 • Tuinman voor € 35 per uur (minimaal 1 uur)
 • Voorrijkosten van €20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken:
070-2210468
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo
In 3 stappen een tuin- of klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een tuin- of klusjesman met de beste beoordelingen.
- Starten om 9:30; - Tuin winterklaar maken, achtertuin is qua werkoppervlak circa 10 x 5 m2; voortuin circa 3,5 x 3 m2; - Onkruid verwijderen, ook bij kleine border van circa 6 tegels (ertussen); indien mogelijk beetje zand invegen, dit ter plekke bekijken en overleggen; zand is aanwezig; - Er groeit ook een klein beetje bamboe, dit graag beetje wegknippen; - Verder snoeien, o.a. een border snoeien; - Vuurdoorn en klimop snoeien, ligt over schutting; ook toppen langs schuurtje knippen, om tuinafval te voorkomen; - Alles zal maximaal 3 meter hoog zijn; - Verder alles opvegen en netjes aan kant; - Graag goede trap verzorgen; - tuinafval kan klein en in groene bakken / vuilniszakken; - Dit gaat om de 4 uurs actie van Vierstroom;

Beoordeling van Marian V. uit ZOETERMEER op 13 november
Tuinman
45

"De tuinman kwam op tijd en is uiterst flexibel; hij luisterde naar wat ik wilde. Alles wat voor mij te hoog was, heeft hij gesnoeid. In het verleden kwam het nogal eens voor dat men zei ja mevrouw het is nu de tijd niet om die struik of heester te snoeien. Waardoor ik niet geholpen was. Het belangrijkste voor mij is dat ik de hoogte van de planten/struiken/heesters wil beheersen en niet dat het andersom is. Een opbouwende opmerking: wat betreft de bamboe: in zijn enthousiasme om hiermee aan de slag te gaan, sloeg hij plekken over waar de bamboe ook verwijderd moest worden. Als ik hem erop wees, verwijderde hij het snel. Misschien meer de bril opzetten?"

Ook een tuinman nodig?

Heb je een tuin klus? Wij helpen je ook graag! Boek binnen een minuut een tuinman.
Waarom klanten voor Klusup.nl kiezen:
 • Scherp en transparant tarief.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X