Tuinman nodig?

Maak eenvoudig een afspraak met een ervaren dienstverlener.
 • Tuinman voor € 32.5 per uur
 • Voorrijkosten van € 20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken
071-2032191
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo

Tuinman nodig?

 • Tuinman voor € 32.5 per uur (minimaal 1 uur)
 • Voorrijkosten van €20,-
 • Ervaren en verzekerde klusjesman
 • Tevredenheidsgarantie
Telefonisch een afspraak maken:
071-2032191
( 6 dagen per week bereikbaar )
Klusup Logo
In 3 stappen een tuin- of klusjesman boeken
Omschrijf je klus
Omschrijf je klus, zodat we weten wat je gedaan wilt hebben.
Kies je uitvoerdatum
Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word je vandaag nog geholpen.
Maak je boeking
Je wordt gekoppeld aan een tuin- of klusjesman met de beste beoordelingen.
Winterklaar maken van voor (betegeld)- en achtertuin (grotendeels betegeld): - beoordelen of de 2 struiken in voortuin gesnoeid kunnen worden - indien mogelijk zagen van 5 takken (8 of 10cm - snoeien laurierstruiken, bijknippen van hortensia's in gedeelte van 4 bij 2 - stuk grond (2 bij 2): onkruid verwijderen - eruit trekken van aantal bolletjes. Snoeiwerkzaamheden max 2 meter hoog. Tuinafval kan in container en daarna in zakken. Graag iemand die wel verstand heeft van planten en of ze gesnoeid mogen worden.

Beoordeling van Jolijte S. uit Leiden op 14 oktober
Tuinman
3

"de voortuin is nog lang niet af. Onkruid tussen tegels en op aarde. Voor en achtertuin laat hij stukken onkruid zitten. Hij weet niets van behandeling planten, doet op zijn gevoel zegt ie, daar heb ikzelfniets aan Hij had electrisch snoeischaar klaarliggen, besloot toen al het snoeiwerk met de hand te doen. Dat is beter zei hij. Dat koste heel veel tijd, dus niet klaar met de hele klus. Hij moest weg om half 5 en had pijn in zijn rug zei hij. Afval keurig in de container gedaan, maar de voortuin is een puinhoop. Hij dwong mij af tevreden te zijn. Tegenspreken moet je vooral niet doen, vindt zichzelf heel precies werken, dat blijkt niet uit het resultaat. Erg directe en onprettigeman die graag alles zelf bepaalt. Ik moest voorde onaffe voortuin maar een ander vragen, hij komt niet meer terugzegt ie. Ik heb hier bijna 200 euro voor betaald. Vorig jaar een hele aardige man gehad, die wil ik wel weer in het vervolg. Vreemd genoeg kan ik geen gebruik maken van de garantie:MAAR IK KAN DE MAN TOCH NIET VASTHOUDEN EN DWINGEN MIJN TUIN AF TE MAKEN. Graag hier een reactie op. Ik kan zelf niets doen want heb een versleten heupen dit heb ik aan Klusup meegedeeld!!"

Ook een tuinman nodig?

Heb je een tuin klus? Wij helpen je ook graag! Boek binnen een minuut een tuinman.
Waarom klanten voor Klusup.nl kiezen:
 • Scherp en transparant tarief.
 • 20,- voorrijkosten, ongeacht de reisafstand.
 • Klanten beoordelen Klusup 4.5 / 5.
 • Werk niet goed? We komen kosteloos terug.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang.
AfterPay - Veilig achteraf betalen met digitale factuur
Je betaalt achteraf via een digitale acceptgiro van AfterPay. AfterPay voert voor klusup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de door de klusupper geleverde dienst te betalen. Je kunt bij klusup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor grotere bedragen vragen we een aanbetaling van 50%.
Wat als je niet door de gegevenscontrole van AfterPay komt? Wij bieden je dan een mogelijkheid om vooraf een aanbetaling te doen via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een factuur. Indien er langer is gewerkt dan vooraf aanbetaald, verrekenen we het restbedrag middels een nieuwe factuur.
Ok
×
 
X
Bereikbaarheid
Beste bezoeker,
Vandaag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.
Uiteraard kun je gewoon online een boeking voor een dienstverlener blijven maken.
Met vriendelijke groet,
Het Klusup team.
Gezien!
X